Antilila

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

De antilila is een vijandige kracht van vitaal-fysieke aard (zenuwgestel) en ook wel van fysiek-vitale aard. Zij is hevig tegen het lila.


Zij is sterk verbonden aan de seks en werkt ook in op het zenuwgestel dat hevige spanningen moet doorstaan door haar acties. Deze beide gebieden, het vitaal-fysieke en fysiek-vitale zijn bij mensen altijd heel onbewust en irreëel, dus de antilila kan daar gemakkelijk haar verwoestend werk verrichten in het lichaam. Een mens heeft dit toch niet in de gaten.


Zij is de veroorzaker van epilepsie, waarbij het lichaam ten prooi valt aan onderbewuste vijandige krachten, je wordt geschift. Iemand die behept is met een antilila ziet iedereen als minderwaardig, ook zichzelf.


Er is een Wit boek, dat voorschrijft hoe iemand moet leven. Er is ook het Boze Oog, dat altijd kijkt of iemand alles wel goed doet, maar het is nooit goed.


De epilepsie ontstaat door hevig verzet tegen het lila, gestimuleerd door de antilila en de vijandige kracht Condena. Dit verzet werkt heel verscheurend en ontregelt het gehele lichaam tot het explodeert. Ondertussen krijgt het altijd maar epileptische aanvallen.


Zie ook

Boek, het witte

Oog, het Boze Oog

Superparadijs van Condena