Dikke Bertha

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Dikke Bertha is de gulzige seksbegeerte waarmee iemand altijd wil seksen.


Dikke Bertha heeft altijd een hond bij zich, die geaaid wil worden. Als je hem niet aait, bijt hij en trekt zijn tanden ook grommend bloot. Je moet hem dan wel weer gaan aaien, is seksen. Daarmee oefent zij macht uit over mannen, die steeds nummertjes moeten maken, lief moeten zijn en aardig, moeten kussen en omhelzen, anders gaat de hond bijten. Dat is de macht over de man, die moet haar seksleven en seksbegeerten voortdurend bevredigen.


De man wordt ook als een hond behandeld door de sadomasochistische vrouw. Ook alle kracht wordt uit het lichaam van de man getrokken. Dan wordt Dikke Bertha nóg dikker, en dat wil ze ook graag, want ze is leeg en wil steeds meer hebben om zich gevuld te voelen.


De hond, de man, moet de hele dag op haar gericht zijn, de hele dag aan haar gehoorzamen, op zijn rug gaan liggen en zijn keel aanbieden. De man voelt dat ook in zijn keel, daar is veel spanning doordat die hond hem naar de keel vliegt.


De vrouw onderwerpt iedereen aan haar wil met 'het fijnste kutje van de wereld' en dat is haar geheim. En ze trekt iedere man naar zich toe door te zeggen en te demonstreren dat ze geen seks wil. De hond is de seksbegeerte die steeds bevredigd wil worden maar het is ook sekskracht die heel agressief is.


Zie ook:

Sadomasochisme