Ether

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Ether is een ander woord voor Essentiële Immateriële Materie of Zijn. Ether en materiële ruimte zijn hetzelfde. Zij zijn de uitgestrektheid van de bewustzijnsstof.


Ether ondersteunt de werking van materiële lila energie, bijvoorbeeld die van het elektron. Het heeft met zijn vibratie van geluid het vermogen om alle vormen te creëren en ook te vernietigen, zo nodig. Zij is het Creërende Woord.


Ether ontwikkelt vuur door hitte uit licht. Dit gebeurt door concentratie van licht, of bewustzijn.


Uit ether ontstaat door intensiteit van beweging lucht, wordt deze nog meer intens en complex, dan wordt het vuur. Wordt dit nog intenser en ook meer complex dan wordt het water, en daarna materie, aarde. Zijn is heldere ether, essentieel licht, statisch licht dat een heldere straling is. Zo helder als kristal. Dit is essentiële bewuste substantie.


De brandende ether is in de bom van elektronen van de lila aanwezig. Zij is samengeperst, geconcentreerd, en geeft een soort brandend sissend geluid in de oren.


Dit is de vibratie van het ware lila woord, dat aan de oppervlakte komt. Deze brandende ether duidt altijd op een grote activiteit van elektrische acties in het bewustzijn. Het is de brandende blauwwitheid, de hitte-koude, een vuur dat heet en koud tegelijkertijd is, de flamboise.


Als ether gaat vibreren is deze zeer geconcentreerd en staat hij op het punt licht te gaan geven.


Het is ook geheime ether van het vreugdewezen, de lila op aarde. Gewone ether is ether van de hemelruimte, de zeer ijle stof buiten de dampkring.