Fysiek-materieel

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Het materiële is het meest fysieke deel van het fysieke. Er is een mentaal-fysiek, een vitaal-fysiek, een fysiek-materieel. Het is een afgescheiden deel van het fysieke.


Materieel bewustzijn is inert, bewegingloos, mentaal-fysiek bewustzijn is dit niet. In contact met dit materiële bewustzijn voelt dit aan als geheel bewegingloos en inactief, inert.


In het vitaal-fysiek voelt het als fysieke uitputting of vermoeidheid, in het fysieke denken als de meest gewone gedachten en impulsen, een monotonie aan patronen en regels. Dit deel van het fysieke laat heel moeilijk het licht van de Bewustzijnskracht toe. Maar als het eenmaal licht is geworden, dan wordt het onderbewuste en ook het onbewuste lichaam helemaal licht. Alle cellen en moleculen gaan dan als een gewone regelmaat gehoorzamen aan de wil van de waarheid of het lila.


In dit gebied, in het onbewuste lichaam huist ook de seksmaniak. Hij beheerst de seks, en zorgt voor de orgasmen. Hij vindt alleen de geslachtsorganen belangrijk, en dat is logisch. Hij werkt met de Mantel der Deugd, en maakt al zijn seksuele wanen mooi. Hier komen de seksuele wanen en dromen vandaan. Wat de seksmaniak zegt gaat over niets, evenals bij de fundamentalist met zijn regels en verordeningen. Hij is slechts een ander gezicht van de seksmaniak.


Zie ook

Fysiek-vitaal


Literatuur

Gouden Visie 10.2 april 2017 Het fysieke lichaam - Het voertuig van de psyche