Jagen en gejaagd worden

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Vrouwen jagen altijd op mannen en mannen laten zich verleiden om op vrouwen te jagen.


Vrouwen jagen altijd, en ze wenden ook alle middelen aan om de mannen te pakken. Ze wurgen de mannen, ze laten hen boeken zien die interessant zijn, ze verleiden hen met woorden van zon, zee en zand, met parfums, met kleine meisjes, op reis gaan naar warme landen, cruises over de oceanen. De mannen vinden het meestal erg leuk dat er zo veel mogelijk vrouwen op hen jagen.


Ook kunnen mannen op mannen jagen, als ze mannen belangrijk vinden voor meer roem en eer. Er wordt dan veel geschoten, net zoals bij het jagen op vrouwen. Mannen hebben vaak krachten in zich die jagen en vrouwen hebben vaak bewustzijnden in zich die jagen.


Met het jagen wordt iemand voortdurend in het oog gehouden, de man of vrouw weet altijd waar de ander is. Dit jagen geeft aanleiding tot gehijg en ook hoesten, door het aangeschoten zijn en door het wurgen met de strik. Het gaat er altijd om een nummertje te maken, want dan bestempel je elkaar tot bezit. Er wordt ook zaad gestolen, want als er een kind van komt, moet de man alimenteren.


Dit spel van jagen en gejaagd worden wordt door de seksmaniak bestempeld als heel slecht, maar hij doet het ontzettend graag. Maar er is altijd wel iets te verzinnen waardoor het een edel doel dient, en dan is het weer schitterend. Onder het mom van het edele doel wordt er gejaagd, gesekst en genummerd als een gek. Dat alles onder het mom dus van de Mantel der Deugd. Diegenen die dit doen willen dus ook beslist niet weten dat ze dit doen, en je moet hen er ook niet over aan spreken. Mensen zijn gewoon op jacht naar prooi, een vette prooi, meer niet. Dit gebeuren leidt tot longkwalen en ademhalingsstoornissen.


Dit jagen en gejaagd worden is genot op een zeer laag niveau van bewustzijn, een dierlijk vitaal bewustzijn. Dit is het onderbewust-vitaal-materiële, wat populair gezegd het penis- en kutjesbewustzijn wordt genoemd. Van jagen en gejaagd worden kun je heel mager worden en door het uitbuiten ook krachtenloos. Het veroorzaakt ook kanker door spanning.


Zie ook

Psychische tederheid in de illusie van de mens


Literatuur

Gouden Visie 6.1 januari 2013 Het bittere liefdesspel van Apollo en Daphne