Levensenergie

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze levensenergie, die bewustzijnskracht is, begeleidt alle contact met andere energieën, zoals elektrische en magnetische velden en hun energie.


Zij is ook de oorzaak van gravitatie, het deeltje dat, of de energie die, in de lilaca het noyon wordt genoemd. In de fysica wordt een graviton verondersteld, het deeltje dat de zwaartekracht moet dragen en behoort tot de ijkbosonen, de elementaire bosonen.


De bewustzijnskracht of levensenergie is gesitueerd in de longen en is de geest in de elektriciteit.


Door stromen geconcentreerde elektronen komt hitte vrij en gloeit een lamp aan.


Deze levensenergie werkt met het principe van expansie en contractie. Met deze energie kan men ook de zwaartekracht overwinnen met behulp van hitte.


Levensenergie verbindt mentale energieën met materiële energie. Beiden soorten energie worden door haar ondersteund.


Als duistere levensenergie is ze op te merken in hongergevoelens, allerlei begeerten van de buik, wulpse bewegingen en sexy uitingen en meer. Het hebben is een doel, niet het zijn.


De bewustzijnskracht is de hoogste levensenergie, die alle energieën stuurt en beheerst. Alles is terug te brengen tot bewustzijn-bewustzijnskracht.


De Ruimte is de uitgebreidheid van het bewuste wezen, het Zijn, waarin de Bewustzijnskracht haar vormen bouwt. Deze bewustzijnkracht wordt symbolisch ook wel aangeduid als het paard, vol vuur, hitte en kracht.


Zie ook

Elektro-magnetische velden

Leven


Literatuur

Gouden Visie 5.2 april 2012 Lilaca en de werelden van Bewustzijn