Lila processen

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Een lila proces is een lila energie die iets toont over de persoon die een lila ontwikkeling doet, in een versneld evolutieproces.


Deze lila processen spelen zich af tussen de twee polen van Geest en Materie, van Essentiële Bewuste Substantie en Relatieve Onbewuste Substantie. De betekenis van de symboliek in lila processen is neergelegd in de Lila Symbolendecoder. Deze symboliek is universeel, niet gebonden aan een cultuur of idee, plaats of tijd.


De lila processen moeten niet verward worden met dromen, want dromen komen meestal uit onderbewuste gebieden van het lichaam van de mens. Deze lila processen worden rechtstreeks getoond vanuit het lila. Ze zijn er om te kunnen traceren wat er in de ontwikkeling van de materie gebeurt op velerlei terrein, van de psyche tot de materie van de Allerhoogste Geest tot de allerlaagste, verduisterde geest. Vandaar ook de naam lila processen.


Het hele heelal is één groot lila proces. Deze processen spelen zich overal af waar materie is. Ze worden gestimuleerd door het lila.


De lilacus zal moeten leren om lila processen in zichzelf en zijn materie waar te nemen en hen te duiden. Vaak spreken ze voor zichzelf en men weet wat ze betekenen vanuit een psychisch weten.


Deze lila processen worden door de tutorsuprolo's of het lila in een symbolische taal of beelden doorgegeven aan goti's, de lilaïsche onderzoekers, zowel overdag als 's nachts. Ze vertellen altijd iets over de zijnstoestand van de goti. Via deze symbolische taal kan duidelijk worden wat zich op de verschillende niveaus in de goti afspeelt in de gota en daarbuiten. Zo kunnen goti's dan hun ontwikkeling op de voet volgen als zij dit willen.


Zie ook

Droom

Ontwikkeling, lila

Symboliek in de lilaca


Literatuur

Gouden Visie 3.3 juli 2010 Lila processen