Materialisme, lila

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Miljoenen jaren lang is het lila licht bezig geweest met het opbouwen van lichamelijke vormen die een uitdrukking zijn van vele realiteiten die geboren worden uit de Lila Realiteit.


Na de fysieke wereld van elektronen, atomen, stenen en bergen worden de vitale lichamen van de dieren tot ontwikkeling gebracht en vervolgens de mentale lichamen van de mensen. En altijd worden er nieuwe vormen gecreëerd die meer bewust zijn en meer lichtkwaliteit bevatten.


De hele evolutie van licht gebeurde zonder tussenkomst van wie ook, alleen het Licht was daar, zich uitdrukkend in velerlei aardse, materiële vormen.


De mens is niet het einde van de evolutie van het licht, al denkt hij dit wel. De mens is nog een zeer beginnend wezen, nog lang niet volgroeid ook wat betreft zijn mentale vermogens, maar ook niet compleet, omdat hij zijn psychische vermogens niet gebruikt. De mens is in feite nog een hulpbehoevend iemand, die nog op geen enkele manier iets tot stand kan brengen wat duurzaam is.


De evolutie vindt al miljarden jaren plaats in materiële vormen, lichamen, elektronen, atomen, moleculen en cellen. Het is een evolutie van materie, die plaatsvindt en gaande wordt gehouden door de Evolutiekracht, het Lila Licht. Vandaar dat er kan worden gesproken van lila materialisme.


Zie ook

Materie

Transformatie