Narcose

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

De seksmaniak van de vrede, die altijd oorlog aan het stoken is en zoveel mogelijk de ruzies bestendigt, werkt met narcosestof. Daardoor word je heel rustig en vredig en je kunt lekker seksen.


Het is de seksmaniak die oorlog maakt en de oorlog verheft tot de hoogste deugd. Hij beweert gewoon dat dit de vrede is. Het sekslichaam slaapt altijd, en aan de oppervlakte kan dit ook opgemerkt worden door mensen die in deze illusie leven. Zij hebben altijd slaap, en willen niets horen en zien, zeker niet van hoe ze zelf bezig zijn.


De seksmaniak van de vrede verkondigt het superparadijs van Condena, haar concentratiekamp waar de gasovens altijd branden en roken. De seksmaniak gebruikt alle dingen die er van het lila bekend zijn om ze in te passen in zijn wanen over vrede en rust, die dus overal oorlogen laten uitbreken. De narcosestof in het lichaam verziekt alles daar. Toch wil hij niet gezien worden, want de seksmaniak schaamt zich erg voor zijn lust en hang naar seks. Niemand mag te weten komen, dat hij dat zo graag doet. Hij heeft zelfs de Vijandige Dokter van het Nietsdoen gevraagd iedereen te vertellen dat hij vooral niets moet doen als hij wordt geconsulteerd. Je moet niet werken, en vooral nooit willen schoonmaken. Dat is desastreus voor de vrede. Je kunt beter een nummertje maken.


Er komen heel veel narcosestoffen vrij in het lichaam dat altijd maar wil slapen, ook overdag. Zo komen er steeds meer narcoleptici in de wereld, die last hebben van overmatige slaap. De vredestichters in de wereld leven allemaal in deze waan, die moeilijk onder ogen te zien is. Want dit is een zo prachtige deugd, dat mag niet weg. Ondertussen breken overal op aarde oorlogen uit doordat de materie van de mens zo oorlogszuchtig is en de narcosestof volop wordt aangemaakt.


De seksmaniak is blij, dat hij verstopt is onder een machtige en grootste deugd van vrede. Dan blijft hij buiten schot en kan rustig voortgaan met zijn vredespraktijken.


Zie ook

Deugden

Dokter, vijandige dokter van het Nietsdoen

Narcolepsie

Oorlogstoker

Roesstoffen

Vrede, het illusiespel van de vrede