Penis- en kutjesbewustzijn

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Het penis- en kutjesbewustzijn is een zeer onderbewust bewustzijn in het lichaam en het speelt de hoofdrol in de illusie van de mens.


De meeste mensen leven voornamelijk vanuit dit bewustzijn, dat gesitueerd is in het mentaal-fysiek-materiële niveau, het vitaal-fysiek-materiële niveau of in het fysiek-fysiek-materiële niveau of lager, in de onderbewuste niveau's.


Er is in de illusiespelen gebleken dat een mens voornamelijk vanuit dit bewustzijn leeft. Seks is dan ook zeer belangrijk in een mensenleven, al wil niemand dit ruiterlijk toegeven. Dit penis- en kutjesbewustzijn is niet redelijk, het is een robot en is streng geprogrammeerd. Mensen moéten wel gehoorzamen aan dit bewustzijn, of ze dit willen of niet. Ze kunnen er geen vat op hebben.


Door ontwikkeling van de materie en de ontplooiing van de psyche onder leiding van het lila of een tutorsuprolo kan dit bewustzijn in verandering komen.


Het penis-en kutjesbewustzijn wordt in de lilaca geklasseerd onder het onderbewuste-vitaal-materiële niveau. Dit is een zeer dierlijk niveau van leven dat alleen gericht is op voortplanting, en wat door mensen met 'liefde' wordt benoemd. Het is geen liefde, het is gewoon seksuele drift tot voortplanting.


De bewoordingen 'penis en kutje' worden gebruikt om het voor een lilacus gemakkelijker te maken de plaats te situeren waar zich het materiële bewustzijn bevindt. In de Nederlandse taal is er verder geen normaal woord voor de geslachtsdelen van een vrouw, vandaar de keuze voor 'kutje'. Het gewone feit dat er niet eens een dagelijks woord is voor vrouwelijke geslachtsdelen zegt al dat dit altijd al een taboe is geweest.


Zie ook

Kutjesbewustzijn