Seksmaniak

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

In ieder mens leeft in het onbewuste lichaam een seksmaniak, die gebiologeerd is door seks, maar dit beslist niet wil weten.


Dit is een seksfixatie die toeneemt naarmate de mensheid steeds meer onvervuld is door een oppervlakkige leefwijze. Deze seksmaniak mag er niet zijn, en daarom leeft de mensheid in de waan dat hij er ook niet is. Het gevoelen bij de seksmaniak is, dat dit iets heel smerigs is, dat verborgen moet blijven in ieder mens. Maar ondanks dat is hij er natuurlijk wel.


De seksmaniak is onderdeel van een enorme waan waarin de mensheid leeft in zijn illusie. Hij wordt altijd geflankeerd door de fundamentalist, die zorgt dat geen mens merkt dat de seksmaniak er is. Deze schermt de seksmaniak af, omdat mensen seks vies vinden. Eigenlijk vinden ze zichzelf heel erg slecht dat ze steeds maar willen seksen. Vandaar dat de seksmaniak er iets op heeft gevonden: een fundamentalist die de deugden predikt en aanstuurt op deugdzaam zijn.


Ondanks alle zogenaamde vrijheid om over seks te spreken heeft het nog steeds iets besmuikts. Mensen gaan ook spontaan giechelen en lachen als het daarover gaat. Dat is de seksmaniak, die het maar eng vindt dat er zo openlijk over hem wordt gesproken. Alcohol is vaak ook goed om mensen wat vrijer over seks te laten spreken, ze komen dan wat los. In bierflesjes bijvoorbeeld is er dan ook altijd een heel gegiechel, want in het bewustzijn van het bier zit ook de hang naar seks. Bier met alcohol stimuleert seks ook aan de oppervlakte.


De seksmaniak zorgt voor seksuele wanen. Hij wil de hele dag seksen en orgasmen krijgen. Alleen de geslachtsorganen zijn belangrijk, en dat geldt voor iedere mens. De seksmaniak wordt wel aangeduid met de naam Puddingmans. Hij zetelt in het centrum van het lichaam, onder bij het stuitje. Alles wat hij zegt gaat over niets.


Gezichten van de seksmaniak

De verschillende gezichten van de seksmaniak hebben verschillende effecten:

  • De seksmaniak van macht scheidt de roesstof cafeïne af in het lichaam, dit zorgt voor dictatuur in het dagelijks leven, het willen overheersen van anderen, dan leef je in een euforie. De voornaamste ziekte die hierbij op kan treden is de herseninfarct.


  • De seksmaniak van liefde scheidt de roesstof mescaline af in het lichaam, dit zorgt voor veel verkrachtingen in het dagelijkse leven, je leeft van de hartstocht. De voornaamste ziekte die hierbij kan optreden is kanker van allerlei aard.


  • De seksmaniak van bestaan scheidt de roesstof opium af in het lichaam, dit zorgt voor terrorisme in het dagelijks leven, het effect is bezetenheid. De voornaamste ziekte die hierbij kan optreden is reuma.


  • De seksmaniak van lief zijn scheidt de roesstof LSD af in het lichaam, dit zorgt voor tirannie in het dagelijkse leven, het effect is high zijn de gehele dag. De voornaamste ziekte die hierbij kan optreden zijn de zenuwziekten.


  • De seksmaniak van perfectie scheidt de roesstof alcohol af in het lichaam, dit zorgt voor vernietiging in het dagelijkse leven, het effect is een constante dronkenschap. De voornaamste ziekte die hierbij optreedt is epilepsie.


  • De seksmaniak van de vrede scheidt de roesstof narcose in het lichaam af, dit zorgt voor oorlogstokerij in het dagelijkse leven, en het effect is narcolepsie. De voornaamste ziekten die hierbij optreden zijn de hartafwijkingen.


  • De seksmaniak van de tederheid scheidt de roesstof adrenaline af in het lichaam, dit zorgt voor een sterk fundamentalistische inslag in het dagelijkse leven, het effect is dat men iedereen wurgt die niet beantwoordt aan dit fundamentalisme. De voornaamste ziekten die hierbij optreden zijn astma en bronchitis en andere aandoeningen van luchtwegen en longen.


Deze seksmaniak is de hoofdrolspeler in het geheel en is een enorme fundamentalist die alle touwtjes in handen houdt en het leven van de mens in het vlees dirigeert.


Zie ook

Cafeïne, roesstof

Mantel der Deugd

Mescaline, roesstof

Psychische tederheid in de illusie van de mens

Roesstoffen

Seksuele waan

Wurgen


Literatuur

Gouden Visie 9.4 oktober 2016 Onbewust bewuste materie - Het onbewuste leven van de mens