Somawijn, recept

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Waarschijnlijk wordt deze wijn gemaakt van Asclepias acida of Sarcostemma vinninatis. Misschien ook wel van Sarcostemma acidum.


Er wordt van de plant wijnsap gemaakt. Er komt ook nectar uit, de zoetheid van de ziel. Dit somasap wordt gezuiverd in een filterdoek die gemaakt is van de vacht van een ooi. Deze vacht verbeeldt de energieën van de mentale gevoelens. De gelukzaligheid die uit het bestaan wordt geperst is de honingwijn van de soma. Dit extract wordt vervolgens gemengd met verschillende andere zaken.


De wijn wordt geperst door de perssteen. Deze steen wordt gebruikt om donder en bliksem te veroorzaken, de elektrische kracht die werkt in het onweer. Als de wijn is uitgeperst als de gelukzaligheid van het bestaan, moet ze door de doek gefilterd worden, om in al zijn zuiverheid in de wijnkom te stromen. In die wijnkom wordt hij ook bewaard om te gebruiken voordat men op pad gaat om de geroofde koeien weer terug te halen.


Deze somawijn is de onsterfelijke wijn, de wijn van de gelukzaligheid, die komt uit de werelden van waarheid en het lila en in de relatieve wereld stroomt om daar de vreugde te brengen.