Temperatuur

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Het lichaam van de mens die in ontwikkeling is moet getransformeerd worden tot een lichaam dat waar en lila gezond is. Deze transformatieprocessen gebeuren vooral in het creatieve vuur van de bewustzijnskracht, die de vormen schept. Deze transformatieprocessen gaan gepaard met zeer wisselende temperaturen: van heel hoge temperatuur, afgewisseld met zeer koude temperatuur.


In latere transformatieprocessen van het grofstoffelijke lichaam zijn er temperaturen die ver boven en ver onder de menselijke maatstaven liggen, en dan wel tegelijkertijd zeer hoog en zeer laag. Dat is wanneer er een lila oppervlaktelichaam wordt gevormd. Daarbij zijn er instasestaten waarbij zeer hoge warmtetemperaturen worden bereikt die tevens heel verfrissend zijn.


De blauwwitte kleur van de lila vreugde heeft haar eigen frisheid en warmte, een temperatuur die allesomvattend is, warm en koud tegelijkertijd. De psychische blijdschap heeft een warme en lichtende kleur, die heel intiem aandoet, het is het roze met goud dat deze tintelende, intieme warmtetemperatuur geeft. De vreugdevolle frisheid van de ware vreugde geeft lichtheid en helderheid in het lichaam, en de temperatuur is heel aangenaam koel en fris. Deze kleurtemperatuur is witachtigblauw.


Zie ook

Ontwikkeling, lila

Transformatie


Literatuur

Gouden Visie 2.3 juli 2009 Transformatieprocessen