Tweelingvermogen

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit zijn de vader en de moeder. De vader is het bewustzijn. De moeder is de bewustzijnskracht.


Deze twee vormen een eenheid, zij zijn Hij en Zij. Deze twee zijn samen altijd aan het creëren, tezamen met de vreugde, die de basis is van alle creatie. Wanneer vader en moeder zich verenigen, de kennis en de kracht, dan gaat er een elektrische vonk door de lucht, een teken van vereniging van licht en vermogen, geïnspireerd door de elektriciteit, waardoor een nieuw wezen of energie wordt geboren.


Het zijn of zelf heeft zichzelf gezien als een bepaalde vorm of wezen, en de vader en moeder geven daar een vorm aan tezamen met de vreugde en liefde. Vader en Moeder creëren dus op grond van wat het zelf van zichzelf wil zien, en dan wordt het vreugdekind geboren, een nieuwe creatie.


Het tweelingvermogen wordt in het waarheidswezen vaak gezien als een roodgouden vuur. Het tweelingvermogen in het lila is de flamboise, het creërende vuur dat gezien wordt als roodgoudblauwwit.


Normaal wordt dit tweelingvermogen soms gezien als een paard met twee ruiters erop. Als het ontwikkeld wordt in een ontwikkeling van materie verheft dit paard zich naar de hemelen en krijgt dan vleugels waarmee het naar de zon vliegt en er een eenheid mee vormt. Het vitale vermogen is dan een psychische eenheid geworden met het psychische wezen.


Zie ook

Vishnu