Verkrachten

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Verkrachten of graag seksen met kleine meisjes of kleine jongens.


Dit komt omdat deze vibratie ook van deze kleine meisjes of jongens uitgaat. In de illusiespelen is vrijwel iedereen een klein meisje dat graag verkracht wil worden door een man.


Dit is in de machtsillusie een knuffel-en troetelkind, in de liefdesillusie een vurig sekskind, in de bestaansillusie een mooi treiterkind en in de bewustzijnsillusie een heerlijk mals aanlokkelijk kind. Deze nodigen allemaal de mannen uit om hen te pakken. De penis kan zo'n kutje moeilijk weerstaan, het vlees is zo mals, zo willig. En later moet het willige vlees wel vernietigd worden, want het mag niet bestaan dat dit gebeurt, dat weet de seksmaniak ook wel. Bovendien is het té mals, té fijn, niemand mag daar meer aankomen. Alleen bij de verkrachter is het goed en fijn. In feite is het ook geen verkrachten, want de meisjes vinden het ook fijn. Ze lokken het zelfs uit.


Het vlees in het lichaam is zo en werkt zo, bij de vrouwen en meisjes net zo goed als bij de jongens en mannen. Straf wist dit niet uit, dat is onmogelijk. Alleen een ontwikkeling van materie kan hierin verandering brengen.


Verkrachten kan zowel door mannen als vrouwen gebeuren, het is hoereren met van alles en nog wat. Met zieke zussen, met kinderen die met voetballers op de tv worden getoond, als presidenten kinderen over het hoofd aaien, als vrouwen hoereren met kinderen die ziek zijn en ga zo maar door. Alles is mogelijk in het verkrachten.


Zie ook

Ontwikkeling, lila