Werkelijkheid

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

De Allerhoogste Werkelijkheid, het allerhoogste Niets, de grote Leegte van onbewust zuiver bestaan is het Zijn dat de Leegte is, de sluier waarmee de Allerhoogste Werkelijkheid zich versluiert. Hij is het Niets dat Alles is.


Deze Werkelijkheid lijkt niets te zijn, er is ogenschijnlijk Niets, maar dat is als je voor deze Sluier staat en Hem nog niet bent geworden. Alleen diegenen die een onsterfelijke lichaam hebben verworven, kunnen deze sluier laten vallen of hem optillen of hem scheuren. Want alleen zij kunnen Hem worden met de psyche en de materie, het lichaam. En als je dan de Werkelijkheid ziet, dan ervaar je dat de Allerhoogste Realiteit alles is. Deze Allerhoogste Werkelijkheid is alles wat er is.


Over deze Werkelijkheid valt dus niets te zeggen. Men kan hoogstens een indicatie geven van wat Hij is, wat Hij zou kunnen zijn. Hij is de Ene, het Licht dat Alle Lichten is. Hij is de Leegte die Vol is van alles wat er is. Op het moment dat iemand een eenheid is geworden met de Allerhoogste Werkelijkheid, ziet hij alle dingen zoals ze zijn op dit moment.


De Yegue is 07, dat is realisatie van het Niets, de leegte die alles is, maar dan in een lichaam op aarde, een lila.


Zie ook

Ene, de

Yegue, de


Literatuur

Gouden Visie 6.3 augustus 2013 De Werkelijkheid