Fundamentalist

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 10 jul 2018 om 19:52

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De fundamentalist in het mentaal maar ook in het onbewuste lichaam van de mens is de bijna oneindig dikke muur die een scheiding aanbrengt tussen mensen en het lila.


Het is de oorzaak van alles wat mensen afhoudt van een leven dat vol waar bestaan en ware liefde is. De fundamentalist leeft in de waan dat hij de lieflijkheid is, de psychische tederheid. Maar hij is een potentaat die iedereen voorschrijft wat hij moet doen, anders ga je er aan.


Met de fundamentalist is niet te praten, zijn deugden zijn wet, hij zit vol dogma's die nageleefd moeten worden, en de psychische tederheid is zijn fundamentalistische leer, waaraan iedereen moet voldoen. Dit resulteert in godsdienstwaan in het grofstoffelijke lichaam.


De Mantel der Deugd is vol waanideeën over vrijheid, vrede, macht, perfectie, liefde, gezondheid, werk en vreugde. Hij bepaalt wat goed is en wat slecht is.


De fundamentalist is gesitueerd in het hoofd, in het mentaal-materiële lichaam. Hij wordt wel aangeduid met de naam Snorremans.


De fundamentalist leeft in het onbewuste lichaam in de weke organen naast en met de seksmaniak. Hij is er om te zorgen dat niemand de seksmaniak opmerkt. Ze zijn met elkaar versmolten als het ware, ze kunnen niet zonder elkaar. De fundamentalist is een heel erg onbewust bewustzijn, net zoals de seksmaniak dit is. Zij zijn beiden ook zeer repeterend, iets nieuws kunnen zij niet doen. Zij zijn gehecht aan de oude patronen die hen zekerheid geven. De seksmaniak sekst altijd op dezelfde manier, ook al lijkt het anders. De fundamentalist schermt hem af.


De fundamentalist zetelt in het mentaal maar ook in het mentaal-materiële lichaam. Zijn deugden zijn wet, en moeten voldoen aan de leer van de psychische tederheid. Wat de fundamentalist zegt, gaat over niets. Fundamentalisten zoeken het ook in de hemel waar ze goed zitten volgens hen en niet op aarde in een lichaam waar ze beter mee af zouden zijn. De fundamentalist is altijd heel erg inert.


Zie ook

Psychische tederheid in de illusie van de mens


Literatuur

Gouden Visie 9.4 oktober 2016 Onbewust bewuste materie - Het onbewuste leven van de mens