Grohsman

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 14 mei 2016 om 19:57

Ga naar: navigatie, zoeken

Met deze naam wordt de grootheidswaanzinnige, die zetelt in het onderbewuste lichaam in het vitaal-materiële, het zenuwgestel, wel aangeduid.


Hij bemoeit zich met het leven zelf. Deze grootheidswaanzinnige leeft vooral in het emotionele-vitaal. Hij is ver verheven boven iedereen, en pept zich dan ook dagelijks op om zo groot en verheven te blijven. Hij zweert bij zijn Mantel der Deugd, die bestaat uit heel veel waanideeën.


Er moét heel veel van hem: altijd doen wat hij aanraadt en gebiedt, lief zijn voor elkaar en natuurlijk vooral voor hem, er mag niet gesekst worden terwijl hij dat zo heel graag doet. Dit moet dan bedekt worden door alle deugden van de Mantel der Deugd.


Als God op de hemeltroon verlangt hij nederigheid en je moet voor hem in het stof buigen. Hij is ook van hoge komaf, en is trots op de standing waarin hij leeft. Hij is God en kan bepalen of je mag leven of dat je dood moet. Je moet dood als je niet lief bent voor hem. Als je wel lief bent moet je alles voor hem doen en je aan hem onderwerpen.


Als de grootheidswaanzinnige wordt getransformeerd wordt hij de eenheid van leven, van kracht, en van vermogen.