Klaverspel

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 25 apr 2017 om 16:31

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Klaverspel.png

Dit Klaverspel in de illusie van de mens handelt om het bestaan.


Het is het bestaansspel van Hasso en Hassa in al zijn variaties, met zucht naar rijkdom, nageslacht om te overleven en terreur om de ander naar de hand te zetten. Alles draait hier om het mooiste kutje en de mooiste penis van de wereld, het meest gezonde kutje en de meeste gezonde penis van de wereld. Beroemd zijn en veel geld verdienen is daarbij van het grootste belang. Anderen worden uitgebuit en bestolen.


De sadomasochistische meesteres weet wel hoe ze haar geliefde klein kan krijgen, zodat hij altijd doet wat zij wil. Zij zet haar liefste gezichtje op en praat met zachte en kinderlijke stem, terwijl hij alles doet om haar zo te behandelen, dat ze graag met hem het bed in wil. Alles in dit spel is onecht, het is vals, gemeen, leugenachtig.


Alles is vol waanideeën, alles is onecht. Er is geen bestaan, er is alleen niet-bestaan. Er is geen rijkdom maar armoede, er is geen overleving slechts de dood. Alles stort in elkaar, alles is verdriet, dood en verderf en terreur.

Seks is geld is het devies. Het kutje is vol schoonheid, jeugdigheid, verheven, zij is de mooiste van allen. De man is oud en vies, wordt vernederd en voor schut gezet door zijn lieve vrouw.


Zij speelt het kleine meisje met haar boodschappenmandje en haar vlieger op het strand, en hij is het lieve kleine jongetje dat blij kijkt naar hoe het kleine meisje de hele dag lacht en danst in de zonneschijn. Ondertussen is alles gebouwd op drijfzand, niets is echt, ze kunnen elkaar wel vermoorden, de terreur is verschrikkelijk.


Zie ook

Kaartspel, de illusiespelen van het kaartspel

Sadomasochisme


Literatuur

Gouden Visie 8.2 april 2015 De bestaansillusie of het klaverspel - Opium het parfum van de bestaansillusie