LSD

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 18 mei 2016 om 20:51

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

LSD is een roesstof die in de illusiewereld van de mens vooral wordt aangemaakt door de seksmaniak van de tederheid of het bewustzijn.


Alles is hier tirannie. Tirannie is een deugd geworden, die heel veel lijkt op teder zijn of heel bewust zijn, maar het is allemaal om te camoufleren hoe slecht hij zichzelf vindt met de vele nummertjes die hij altijd maar wil maken.


De tederheid en het bewust leven zijn waanideeën van de seksmaniak in het vlees, en de LSD maakt deze wanen nog groter. Een mens wordt dan high en heel lief en teder en vol zachtheid en fijnzinnigheid, hij is vooral heel maagdelijk en hij wil niets over seks horen, dat is veel te laag bij de gronds.


De LSD zorgt dat een mens voortdurend in hogere sferen verkeert en dat is pas leven. Deze seksmaniak belooft iedereen het superparadijs van de tederheid vol bewustzijn, en dat is het concentratiekamp van de vijandige Moeder van de Verdeeldheid, Condena.

Een mens gelooft daar werkelijk in en hij is daar nog niet van af te brengen ook. Maar ondertussen zorgt de seksmaniak wel dat er behoorlijk wat roesstof LSD wordt aangemaakt in het lichaam, en dat lijdt daar nogal onder. Het wordt langzaam maar zeker zwak en het wordt afgebroken door de seksmaniak en door Condena. Een mens is dan wel high, maar hij raakt wel langzaam aan lager wal.


Deze roesstof wordt vooral afgescheiden in de illusie van de tederheid, het bewustzijn.


Zie ook

Deugden

Illusie

Roesstoffen

Ruitenspel

Superparadijs van Condena