Waarheidswezen

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 25 apr 2017 om 22:03

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

De mens die een waarheidswezen is geworden, is een overgangsvorm van mentaal wezen naar een lila wezen.


Dit is een psychisch levende mens die een transformatie van de subtielfysieke lichaamsmaterie heeft meegemaakt. Hij staat op het toppunt van zijn menszijn, en is een wezen geworden, dat helemaal klaar is om over te stappen naar een nieuwe staat van zijn.


De psychisch levende mens heeft geheel andere vermogens opgebouwd door middel van het lila licht van de Evolutiekracht of Bewustzijnskracht. Hij kan de dingen in de juiste verhoudingen zien doordat hij in contact kan zijn met de Realiteit, die de Bewustzijnskracht is. Hij heeft een psychisch vermogen om problemen snel te doorzien en adequate mogelijkheden te geven om te komen tot een punt waarop een probleem geen probleem meer is.


Wanneer er meer psychisch levende wezens zouden zijn op deze planeet, zouden zaken totaal anders gaan lopen. De hele maatschappij zou anders gaan functioneren, evenals de wetenschappen. Ieder van deze wezens stelt zich in dienst van het lila of de Bewustzijnskracht. Het denken voert niet meer de boventoon, het wordt weer gebruikt waar het voor bestemd is: voor sorteren, ordenen en tellen. Het waarheidswezen is de mens die zich persoonlijk, psychisch, ten volle heeft ontplooid, tezamen met zijn subtielfysieke lichaam, waarin de ware materie ontwikkeld is.


Waarheidswezen, symbool

Het symbool van het waarheidswezen
Waarheidsmens.png
Omdat het hier gaat om een wezen, dat niet te tekenen of te fotograferen is, toont het lila op een symbolische wijze hoe dit waarheidswezen er uit ziet.

Deze lila ster is de eenheid van hemel en aarde en is van goud. De driehoek met de punt naar boven is de aarde. De driehoek met de punt naar beneden is de hemel. Het poppetje in het vierkant is het waarheidswezen, het overgangswezen, goud. Het vierkant in de ster is het Waarheidsbewustzijn dat is gerealiseerd. De ster is de belofte van een nieuw wezen dat gevormd gaat worden. Het water is blauw, en verbeeldt het waarheidsbewustzijn.


Zie ook

Waarheidsteken

Wezen, het, dat zowel man als vrouw is


Literatuur

Gouden Visie 6.2 april 2013 Een stap vooruit in de evolutie, van waarheidswezen naar lila

Gouden Visie 5.4 oktober 2012 Het nieuwe wezen in de evolutie

Gouden Visie 3.2 april 2010 Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde