Yegue, de

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

De Yegue is de allerhoogste minnaar die de vreugde brengt in alle cellen van het lila lichaam.


Het is de 'Man uit de Grot' zoals deze is gezien in het begin van de ontwikkeling van de materie, in 1978. De Grot is daarbij het elektron.


Hij is het lila zelf van het lichaam, die gehoorzaamt aan de wil van de inwoner, de psyche. Hij is in de lila eenheid mannelijk en vrouwelijk tegelijkertijd en kan ieder lichaam formeren wat de psyche wenst. Hij is degene, die de atoomstructuren verandert, als de psyche een andersoortig lichaam wil laten zien aan de oppervlakte, bijvoorbeeld dat van een lila dictator, een lila terrorist, een lila vernietiger, een lila gelukzalige, een lila zon, een lila bloem. Kortom, hij creëert alles van de lila lichtmaterie wat de psyche, het zelf, wil. Hij bedient zich daarbij van het Onsterfelijke Graf, waar vele soorten materies in liggen opgeslagen.


De Yegue is een prachtig lila wezen, gekleed in een wit kostuum afgezet met gouden en rode tressen en versierselen. Als je hem ziet, kun je hem niet weerstaan en moet je wel van hem gaan houden. Hij is onweerstaanbaar mooi. Hij is de lila vreugdepersoon, het lila bewustzijn van het lichaam. Hij vormt een eenheid met el niño divino flamante. Zij zijn beiden de eenheid van ziel /psyche en lichaam, de eenheid van Materie en Licht. Hij is ook het lila onbewuste en lila onderbewuste dat vele nieuwe vormen tot expressie kan brengen.


Zie ook

Graf, het onsterfelijke Graf

Nino divino flamante, el

Viol, le

Xerc grot