Hartenspel

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
Hartenspel.png
Het hartenspel is een van de illusiespelen waarin de mens leeft. Meestal zonder dat hij daar weet van heeft, speelt dit spel zich af in zijn onbewuste lichaam.


Dit spel gaat over liefde, haat en verkrachting. Het is het liefdesspel van de droomman en de droomvrouw in al zijn vele variaties, al naar gelang de menselijke atoomstructuur van het lichaam.


Het is het hartstochtelijke droomspel van Annelies en de Vader, de hartstochtelijkste man en vrouw aller tijden. Natuurlijk gaat het niet om zomaar iets, het gaat voornamelijk over seks in al zijn vormen. En dan nog over het fijnste kutje en de fijnste penis die je je maar kunt dromen. Niets is te gek om deze grote droomliefde waar te maken. Men gaat er tot het uiterste om elkaar te vernederen en kapot te maken.


Liefde blijkt geen liefde te zijn maar de ultieme vernedering in een uiterst geraffineerd en verfijnd meedogenloos seksspel. Niets is te dwaas en te gemeen om het doel wat iemand zelf voor ogen heeft te bereiken, ook al gaat het ten koste van de ander. Alles wordt aangehaald om te verleiden, om daarna iemand zonder pardon de grond in te trappen.


Kortom, dit hartenspel zit vol wreedheid, liefdeloosheid, haat en nijd, eigenbaat, egocentrisme en vijandigheid. Het is er alleen om de ander kapot te maken, om zodoende zelf te overleven.


Seksueel misbruik en sadomasochisme zijn daarbij gewoon en acceptabel voor een mens. Seks is liefde is hier het devies.


Zie ook

Bronson en Bronsi

Unio mystica

Droomman/Droomvrouw

Godfried en Godefrieda

Henry en Manuela

Julio en Miranda

Martin en Martina

Spijkerman

Vader en de moeder

Willem, Ome Willem en Willemetta


Literatuur

Gouden Visie 8.1 januari 2015 Seks, liefde en eigenliefde - de liefdesillusie of het hartenspel - Parfums in de liefdesillusie