Hypnose

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Algemeen

Hypnose is gedwongen worden met de ogen om dingen te doen die men niet zelf heeft verkozen. Je brengt iemand onder jouw wil. Hij heeft geen eigen wil meer. Het mentale wezen wordt gezegd wat het moet doen en voert dat ook uit.


Code

Het is een soort slaap waarin men verkeert, vaak wordt er ook een code in het vlees, in de materie van het lichaam ingebracht. Die gaat er normaal niet meer uit. Alleen als het lila zich er mee bemoeit, kan dit uitgewist worden. De code wordt meestal ingebracht door vijandige krachten. De hypnose gebeurt vaak onder leiding van een vijandige kracht die Condena wordt genoemd. Je kunt dan nooit meer iets goed doen, het is altijd verkeerd, hoe je ook je best doet het goed te doen. Condena is in het bezit van het Boze Oog, het oog dat altijd kijkt of iemand het wel goed doet.


Onder hypnose in de illusie denken mensen dat ze met de werkelijkheid bezig zijn maar dat is niet zo. Ze leven in een enorm waanidee over het leven en hun bestaan. Ze worden in feite gedwongen om te denken zoals Condena dat doet.


Superparadijs

Condena is de Vijandige Moeder van de Verdeeldheid, die de concentratiekampen opricht. Zij vertelt aan iedereen die daar oren naar heeft, dat deze concentratiekampen het superparadijs zijn, waar je zeker naar toe moet komen. Daar zul je het geluk vinden in het leven. Ondertussen fluistert ze iedereen in zijn hypnose in, dat het nooit perfect is wat er wordt gedaan. Dat geeft veel ellende en veel narigheid, maar een mens is zo gespitst op het superparadijs dat hij niet in de gaten heeft hoe hij voor het lapje wordt gehouden. Dat er nooit iets goed is, werkt heel erg verlammend maar het geeft ook veel opwinding in het lichaam. Het lichaam wordt heel erg gespannen hierdoor, iedere ding wat er wordt gedaan kan niet goed zijn.


Altijd mankeert er wel een kleinigheid aan of juist een heleboel. Condena vertelt dan dat iemand minderwaardig is en een mislukkeling. Dat is dan vreselijk en irritant, want je doet altijd heel erg je best om het toch goed te doen. Maar het lukt nooit, altijd is er wel weer iets fout. Daardoor raak je dan helemaal in de war en je bent vol verzet tegen hoe de dingen gaan. Daardoor ontstaat in het lichaam een vreselijke spanning, het hijgt en hoest en dat geeft weer ontmoediging en narigheid.


Hypnose gebeurt dus alleen door kijken, iets wat heel onschuldig lijkt maar het niet is.


Hypnose, slaaphypnose

Deze hypnose gebeurt door veel nummertjes te maken, dan valt iedereen snel in slaap als men elkaar aankijkt in de narcoleptische toestand van de illusie van de vrede.


Ze slapen dan vredig en dat is therapeutisch gezien ook heel gezond. De vijandige Dokter van het Nietsdoen hoeft iemand maar aan te kijken of hij valt in slaap, in de slaaphypnose.


Zie ook

Code, geheime, in het vlees

Dokter, vijandige dokter van het Nietsdoen

Narcolepsie

Oog, het Boze Oog

Superparadijs van Condena

Vrede, het illusiespel van de vrede