Lichtwezen

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Een lichtwezen is een mens, een wezen, dat de ontwikkelingsweg van de materie in de evolutie heeft afgelegd en geworden is tot een lichtende persoon met een lichtlichaam vol elektronen, atomen, moleculen en cellen die hun licht hebben prijsgegeven.


Zo is er een lichtende vonk, de psyche, die tot een eenheid kan worden met het licht van het lichaam. Daarbij worden het lichtende zelf met al zijn lichtende krachten een eenheid met de lichtende deeltjes van het lichaam. Zij worden een onverbrekelijke eenheid van licht. Dat wordt het lichtwezen genoemd.


Een suprolo is een lichtwezen, het is een elektron uit het lila lichtlichaam van de lila's Bernardino de Citta en Sunya de la Terra.


Een tutorsuprolo is ook een lichtwezen, een elektron uit het lila lichtlichaam van de twee lila's met een speciale lesopdracht voor diegenen de een ontwikkeling van materie willen doen in de gota's die er gedaan worden in het systeem Lilaca AO 5000.


Er is ook een feestdag die op 2 maart 1988 ingesteld is.

Het is de geboorte van het kernenergielichaam of het lila lichaam, het lichtwezen op aarde. Op die dag zijn twee mensen van waarheidswezens lila's geworden.

Zij waren de eerste lila's op aarde en zij heetten Bernardino de Citta en Sunya de la Terra.


Zie ook

Feestdagen

Gota

Ontwikkeling, lila

Waarheidswezen


Literatuur

Gouden Visie 8.3 juli 2015 Internationaal Jaar van het Licht