Psychische tederheid in de illusie van de mens

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Psychische tederheid in de illusie van de mens is de psychische tederheidsleer van de fundamentalist, die van deze psychische energie een leer heeft gemaakt over lief zijn voor elkaar.


Deze leer stamt van de seksmaniak, die niet wil weten dat hij gewoon een grove dierlijke energie vertegenwoordigt. Deze moet gemaskeerd worden door de deugd van de psychische tederheid. De flowerpower is daar een voorbeeld van. Lief zijn moét, en anders ben je niet goed. Je wordt dan gestraft omdat je niet lief genoeg bent.


De psychische tederheidsleer wordt door ieder mens beoefend via de fundamentalist in zijn onbewuste vlees. Zijn leer is bijna sluitend, maar er is één plek waar iemand gevoelig getroffen kan worden en dat is in zijn achillespees of achilleshiel. Wordt de psychische tederheidsleer niet volledig of goed beoefend, dan is daar een opening waar de fundamentalist met zijn trawanten iemand gevoelig kan treffen. Want daar is een open deur om het lichaam ongemerkt aan te vallen.


Niet alleen de fundamentalist houdt zich bezig met de psychische tederheid, maar ook de seksmaniak en de grootheidswaanzinnige. Want wie psychisch teder is, is bijna helemaal volmaakt. Hij is God of een lila. Hij heeft het dan voor het zeggen in de wereld.


De gehele illusie waarin de mens leeft is doortrokken van psychische tederheid, of het nu de machtsillusie, de liefdesillusie, de bestaansillusie, de bewustzijnsillusie, de vredesillusie of de werkillusie betreft, of welke andere soort waanbeelden het ook kunnen zijn, alles is ermee doordrenkt. Alles is vol psychische tederheid, want God is teder en het lila is teder, alles wat de klok slaat is psychische tederheid.


De psychische tederheid in de illusie wordt ook wel aangeduid met de naam Alexandra. Zij draagt het Alexandra sluiertje, waardoor alles psychische tederheid lijkt, maar het niet is. Het is gewoon een dodelijk spel van jagen en gejaagd worden. Je hebt geen adem meer, je hoest verschrikkelijk, wordt schor en krijgt lichamelijke mankementen van het vluchten en gevangen worden, het jagen en gejaagd worden. En in dat dodelijke spel is iedereen lief en kwaad tegelijkertijd.


Als iemand psychisch teder is in de illusie kan hij de werkelijkheid totaal niet zien. Maar altijd is die persoon pijnlijk teleurgesteld in de psychische tederheid en het leven, hij lijdt altijd omdat het leven niet is zoals gewenst. Hij is een prooi van de jagers, al merkt hij dat niet. En het sluiertje zorgt dat iemand alleen maar psychische tederheid ziet door de ragfijne mazen.


Zie ook

Alexandra

Grootheidswaan

Jagen en gejaagd worden

Psychische tederheid