Vreugdespel, het sadomasochistisch vreugdespel

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Dat is het spel van de vernietiging onder het mom van de vreugde.


Lijden is seks, dat is de vreugde, dan ben je god. Sadomasochisten lijden altijd en dat is het hoogste genot dat zij kennen. Alles moet een lijdensweg zijn, dan zijn de hond en de meesteres tevreden. Zij krijgen allebei hun orgasme en de sm-meesteres kan bij de hond de wurgketting aanleggen. Hij kan dan af en toe wat stikken, dat is ook genot, de geperverteerde vreugde. In dit spel zetten mensen meteen alles om in lijden, want dat geeft steeds weer het hoogste genot in de seksbeleving.


Kwaad zijn is ook genot, het is lijden en geeft een orgasme. Het lachen om het lijden, bijvoorbeeld als iemand iets niet kan omdat hij ziek is of anderszins, is ook het genot om het lijden, het sadomasochistische vreugdespel.


Domina's en hun honden zijn altijd bezig met dit sadomasochistische vreugdespel, vol destructie, vernietigingen, lijden. De seks is daarbij een sadomasochistisch middel om te lijden en dus heilig en verheven te worden. Het is heerlijk om zelf te lijden en om anderen te laten lijden. Dat is allemaal sadomasochistische vreugde. De kern van dit sadomasochistische vreugdespel is de vernietiging van de ander, maar uiteindelijk als eerste jezelf.


Zie ook

Sadomasochisme

Vernietigen