Aangloeien

Uit wiki-lilaca
Versie door Admin (Overleg | bijdragen) op 25 apr 2017 om 13:51

Ga naar: navigatie, zoeken

Als de elektronen zowel psychisch als materieel vol gelukzaligheid zijn, zijn ze steeds meer geconcentreerd. De eerste concentratie daarbij is die van het waarheidsbewustzijn in de cellen, de meer intense concentratie is die van het vreugdebewustzijn in de cellen. In die laatste concentratie gaat de persoon aangloeien als een gloeilamp en de cellen gaan daarin mee door hun intensiteit van samenballing en concentratie. De elektronen worden ook geconcentreerd en gaan hitte en licht uitstralen, vervolgens de atomen, de moleculen en cellen.


Het aangloeien is dus een kwestie van een zeer intense concentratie van licht van bewustzijn waardoor hitte en vuur ontstaan in de persoon zelf en tevens in iedere cel van zijn lichaam. De psychische elektronen en de elektronen van het lichaam vormen door dit licht één geheel, zij zijn een eenheid geworden. Dat is de lila, met zijn lila lichaam.


Het zijn is heldere straling, deze intensiveert zich tot licht van bewustzijn, tot een creatief vuur en tot een intense vreugde en gelukzaligheid. Dat is de manier waarop het aangloeien gebeurt. Dit laatste, die intense vreugde van de cellen is de instase.


Een lila is een vreugdevuurlichaam dat altijd een vuurlichaam is, of dit nu te zien is of niet.


Vreugde = Materie = Licht


Vreugde is ook elektriciteit die zindert in zijn en bewustzijn.


Zie ook

Elektron


Literatuur:

[1] Lilaca en de vreugde van zijn