Gebruiker:Admin: verschil tussen versies

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Oceaan van originele Kosmische Onwetendheid In het relatieve universum is de Oceaan van originele Kosmische Onwetendheid een wereld van oneindige verdeeldheid, van...')
 
(De pagina is leeggehaald)
 
(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Oceaan van originele Kosmische Onwetendheid
 
In het relatieve universum is de Oceaan van originele Kosmische Onwetendheid een wereld van oneindige verdeeldheid, van een letterlijk oneindig aantal uiterst kleine deeltjes. Dit is de oceaan waar alles uit oprijst om tot een evolutieproces te komen. Het eerst wat eruit tevoorschijn komt is een fysieke wereld, waartoe het onbewuste en onderbewuste behoren.
 
Het is de Ene die zijn licht, kracht, vermogen en materie tot het uiterste heeft verdeeld. Al deze kleine deeltjes zijn gezichten van de Ene, weliswaar onherkenbaar, want ze lijken niet meer op wat hij in de Werkelijkheid is. De Oceaan van originele Kosmische Onwetendheid is het resultaat van de Allerhoogste Geest die zich in een proces van involutie heeft opgesloten.
 
In deze oceaan zit alles verborgen wat nodig is om tot bewustzijn te komen, uit deze oceaan rijst alles op om aan een evolutieproces te beginnen. Het is de basis van de materiele wereld. Onder druk van het licht van de Ene zal alles uiteindelijk weer uit de materie tevoorschijn komen. Dit is het spel van de Ene, dat eveneens het doel is van alle bestaan hier op aarde.
 
  
Literatuur
 
Sunya de la Terra, 2016. Onbewust bewuste materie, De Gouden Visie, Jrg 9, nr 4, 13-23. ISSN 1876-6249
 
Sunya de la Terra, 2016. Het onderbewuste, De Gouden Visie, Jrg 10, nr 1, 25-39. ISSN 1876-6249
 

Huidige versie van 10 jul 2018 om 19:09