Oog, het Zwarte Oog

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Zwarte Oog ziet alleen duister, negatief licht. Het creëert een zenuwencreatie, die zorgt voor dood en verderf, voor verdriet en lijden. Het is de inertie van het onbewuste. Het is een zwart gat, het maakt alles zwaar en moeilijk. Alles is negatief.


Het is ook het zwarte oog van het varken, de varkenspaus. Dit verspreidt doodsangst en het zorgt voor hijgen en hoesten.


Het is het oog van de seksmaniak op het onbewuste niveau, het is zijn visie-wil.


Het is het negatieve vuur van de illusie van de mens, het creëert dood en verderf, er is geen licht in dat oog. Het creëert concentratiekampen. Het is het oog van onheil, de inertie. Het is het verlangen naar een leven dat nooit zal veranderen, alleen hoopt het op een dag dat er iets heel moois zal komen. Het Zwarte Oog creëert een negatieve creatie van illusie, met een Vijandige Paus die Condena heeft als trawant.


Het Zwarte Oog en het Boze Oog zijn instrumenten van de seksmaniak.


Alles valt onder de blik van dat oog uit elkaar. Alles ontbindt. De dood is zijn rijk, daar heeft hij de heerschappij. Via dictatuur kan de seksmaniak iedereen doden die niet doet wat hij wil. Het Zwarte Oog is de omlaagtrekkende liefde, de verstikkende liefde, de wurgende liefde, de schorheid, waarmee de stem dof wordt en traag, inert.


Zie ook

Oog, het Boze Oog

Superparadijs van Condena

Wurgen