Puddingmans

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Puddingmans is de naam waarmee de seksmaniak, die in het onderbewuste lichaam zetelt, in het fysiek-materiële, wel wordt aangeduid.


Deze wil de hele dag seksen want hij heeft een seksuele waan. Hij leeft vooral vanuit zijn onderbewuste sekslichaam. Hij is dan ook behoorlijk dik van alle begeerten die hij naar zich toetrekt en die hij opslurpt om zich welgedaan te voelen. Hij wil ook veel orgasmen hebben, alleen geslachtsdelen tellen voor hem mee. Een mens bestaat uit niets anders dan dat, en alles wordt daarop ook beoordeeld.


Puddingmans zit in de gehele mensheid en niemand is er vrij van. Zijn Mantel der Deugd bestaat uit behoorlijk wat waanideeën, bijvoorbeeld dat iedereen erg lief en teder moet zijn tegen hem, omdat hij dat ook is. Er moét liefde zijn, fijnzinnigheid, kostbaarheid, zachtheid, maagdelijkheid, liefelijkheid en onschuld en zo meer van die fijne dingen. De seks die hij de hele dag bedrijft moet verhuld worden door deze prachtige deugden. De strontvijvers waar hij in leeft worden met die deugden versierd en opgefleurd. Daardoor blijven alle begeerten en wellusten uit het zicht en iedereen kan zich verlustigen in de schoonheid van alles wat de seksmaniak anderen voor ogen tovert. In werkelijkheid kent hij alleen strontvijvers met varkens Mientje erin.


Na de transformatie van de materie wordt deze seksmaniak omgezet in de eenheid van bestaan, en daarmee in een lichtlichaam dat onsterfelijk is, een lichtwezen.


Zie ook

Mientje het varken

Waanidee