Ruitenspel

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
Ruitenspel.png
Het Ruitenspel is het illusiespel van het bewustzijn, de spiritualiteit en de tirannie.


Het is een bewustzijnsspel van Sander en Adriana in al zijn variaties.


Het is ook het psychische spel van het fijnzinnigste kutje en de fijnzinnigste penis, om het meest psychische kutje en de meest psychische penis, die elkaar liefhebben tot in het oneindige. En als Sander niet helemaal gelooft dat Adriana zoveel van hem houdt, zegt ze dat ze dat er bij hem met een moker in zal slaan. Hij zal en moet weten dat zij de enige op de wereld is die op een bovenmenselijke manier van Sander houdt.


Zij zijn het kleine jongetje en het kleine meisje boven het alledaagse leven, zij zijn lief en teer voor elkaar, zij minnen elkaar ten zeerste. Alles is fijn en klein en mooi, aanrakingen moeten teer zijn, anders wordt de huid beschadigd. Ondertussen leven zij beiden met hun fijnzinnigheid in een hel, waar het doodeng is om te vertoeven. Zij staan elkaar naar het leven, zij schelden elkaar uit als de ander er niet bij is. Niets kan de ander goed doen, alleen het lijden is prettig, het sadomasochisme en de grove seks met verkrachting is het fijnste wat er is.


Beiden vinden het heerlijk om te verkrachten en verkracht te worden. Maar ze blijven heel lief voor elkaar en lachen elkaar heel vriendelijk toe. Ondertussen zitten beiden te kijken hoe ze de andere het snelst er weer onder kunnen krijgen, zodat hij als een slaaf en minderwaardig sujet in het stof kan gaan liggen.


Alles is de hel in dit lieve paar, alles is verschrikking en ellende. Maar toch blijven ze geloven in het hogere, het bewuste, waar ze deel van uitmaken en waar ze mee vertrouwd zijn. Het witte broekje van het kleine meisje is een sleutelelement in deze verdorven illusie. Dit broekje is vol fijnzinnigheid, maagdelijkheid, kostbaarheid en zachtheid, en natuurlijk vol liefheid.


Het is het genadevolle spirituele paar dat het leven ziet als een Genadespel waarin iedereen een grote genade ten deel valt. Dit blijkt eerder ongenade te zijn.

Seks is genade is het devies.


Zie ook

Illusie

Spiritueel


Literatuur

Gouden Visie 8.3 juli 2015 De bewustzijnsillusie Het ruitenspel - Parfum Anaïs Anaïs