Ontwikkeling, lila

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Aanvang

Lila ontwikkeling begint met het voorbereid worden door de tutorsuprolo op het vrij worden van de psyche en de slapende lila in de materie.


De tutorsuprolo laat zijn licht schijnen in de materie van het lichaam, maar ook op de slapende lila. Hij zal eerst de psyche vrijmaken uit het lichaam, zodat deze een vrije positie inneemt. Zo kan de psyche met het zelf en de kracht instralen in de slapende lila (lila zelf en de lila kracht), en zo de lila laten ontwaken.


Psychische fase

De psychische fase is de tijd waarin de psyche vrij moet komen uit het lichaam, hij moet uit de lichaamsmodder oprijzen. Daarna kan hij een waarheidspsyche worden, die het subtiele lichaam tot een waarheidslichaam maakt.


Vervolgens wordt de psyche lila en maakt de hele oppervlaktematerie van het lichaam lila. Alle voorbereidingen hiertoe gebeuren eerst door de tutorsuprolo: zuiveringen, verdwijnen van vijandige krachten, opbouw van een gezond lichaam, waar geen vijandige krachten in wonen en er ook niet zo'n invloed op hebben. Krachtig maken van de psyche.


  • Lila ontwikkeling in de illusie = goti zelf in het middelpunt
  • Lila ontwikkeling met het lila = het lila in het middelpunt
  • Tussen deze twee dingen in is een omslagpunt, waarin goti's met het lila op pad gaan, als vanzelf


Succes in de ontwikkeling

De beste manier om succes te boeken in de ontwikkeling is overgegeven te zijn. Dat is het geheim wat ieder moet proberen te ontsluieren. Want de overgave daarbij is van het grootste belang, ze is gebiedend.


Zie ook

Evolutie

Illusie


Literatuur

Gouden Visie 8.4 oktober 2015 Het lila licht en zijn mogelijkheden

Delta 7: Lilaca, onsterfelijkheid en lila ontwikkeling Auteurs: The Artists Suprolo: Bernardino de Citta en Sunya de la Terra, Stichting Elektoor, 2008