Opium

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Opium of opiumlila is een hallucinogene stof die vooral door de seksmaniak van het bestaan wordt aangemaakt in het lichaam in de illusie.


Dit bestaan is niet-bestaan, maar in de waan blijft het bestaan. De seksmaniak is alleen maar bezig met terreur en moord en doodslag.


Opium bevestigt deze toestand in het lichaam. De seksmaniak vindt deze destructieve krachten heel mooi en prachtig, hij verheft alles tot een deugd. Deugden verhullen de ware aard van de seksmaniak en zijn handelen. Hij is op de hand van Condena, de vijandige kracht van de verdeeldheid, en hij belooft iedereen het superparadijs volgens haar normen en ideeën.


Hoe meer er gesekst wordt, hoe meer opium er in het lichaam wordt afgescheiden. Daaraan gaat het lichaam kapot en het wordt ziek. Opium versterkt ook heel erg de waan over het bestaan, en iemand gaat dan werkelijk geloven in het feit dat er een superparadijs zou bestaan. Dat bestaat wel, maar het is het paradijs van de ondergang, een paradijs dat een concentratiekamp is vol van de giftige werkingen van de opium.


Dit opium of opiumlila is typerend voor het Klaverspel in de illusies van de mens. Alles wordt erdoor tot chaos gemaakt. Alles gaat schiften. Er dringt niets meer door tot de persoon die dit altijd neemt. Het is een wereld vol hallucinaties waarvan men denkt dat het echt zo is.


Door opiumlila wordt iemand heel hardnekkig en halsstarrig. Zo kunnen vijandige krachten zich gemakkelijk toegang verlenen tot het lichaam en zo iemands handelen helemaal besturen. De persoon zelf laat dat toe, hij is in een opiumlila bedwelming en roes. Dit is de situatie die zich voordoet in de illusie van de mens.


Zie ook

Mantel der Deugd

Roesstoffen

Superparadijs van Condena


Literatuur

Gouden Visie 8-3 juli 2015 De roes in de illusiespelen