Elektriciteit

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

Elektriciteit is een vorm van het subtiele element vuur, het is licht.


Vuur is intensiteit van licht. Het kan in het lichaam gevoeld worden als elektrische trillingen, of soms een schokje bij het toelaten van het Lila Licht tijdens lila lichtformaties. Het is een materiële kracht waarin de levensenergie werkt.

Het is een natuurkracht, de bewustzijnskracht, een vorm van energie die zich onder andere openbaart door afstoten of aantrekken, het overspringen van vonken, lichtflitsen.


De Bewegingsenergie, de Bewustzijnskracht, de Witte Hitte, Moeder Materie, doet elektronen bewegen in hun banen. Door de wisselende snelheden kunnen ze van baan veranderen, maar die wisseling van snelheden kan gebeuren zowel door de Witte Hitte, als door de vonken van vuur, licht en hitte (elektriciteit, fotonen) die van het ene elektron op het andere overspringen. Dit gebeurt dus door de Wil van de Bewustzijnskracht die banen vergroot of verkleint, of door de vonken van elektriciteit die meer of minder geladenheid aan energie geven.


  • Elektriciteit is uitwisseling van fotonen bijvoorbeeld in bliksemlicht.
  • Elektriciteit is vuur, er is uitwisseling van elektrisch vuur, dat is vuur en licht en hitte.
  • Elektriciteit is vuur plus zonnevuur, dat is ook in een tl-lamp het overspringen van lichtdeeltjes, dat is uitwisseling.
  • Elektriciteit is vuur plus zonnevuur plus licht, dit is uitwisseling van vonken vuur = elektrisch vuur.
  • Een elektrische stroom is een stroom van elektronen.
  • Elektriciteit is de vreugde van het Hoogste Creatieve Vermogen. Het zijn vonken die overspringen en alles veranderen in de structuur van het atoom.
  • Elektriciteit verenigt het Vuur, de Zon en de Wateren door zijn overspringende vonken. Die vonk is de eenheid van die drie, de vreugde, elektriciteit is de vereniging van licht.


Het menselijke lichaam bevat heel veel elektriciteit in de cellen. Ze zouden zelfs een gemiddeld huis van elektriciteit kunnen voorzien. Ook de huid van een kat bevat zeer veel elektriciteit.


Zie ook

Atoomstructuur

Vreugde