Lila

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken
De lila op aarde.png


De lila is iemand die zowel innerlijk als uiterlijk een aards vreugdewezen is, een zichzelf creërend vreugdewezen op aarde, met elektronen, atomen, moleculen en cellen die licht geworden zijn.

Het licht is eruit bevrijd, zodat een nieuw, nog onbekend wezen in de evolutie is ontstaan. De lila is het wezen dat ook het eindpunt van de evolutie aankondigt, daarna kunnen er geen nieuwe vormen meer ontstaan. Alles is bereikt want de lila is alles wat er bestaat, niets uitgezonderd.


De lila is een materieel lichtwezen dat uit de materie is geboren en dat alles is wat er bestaat. Hij is het Zelf in de vorm van een lila lichaam. Hij is een Vreugdewezen dat psychisch totaal is ontplooid en een materiële transformatie heeft ondergaan. De elektronen hebben hun lila licht volledig prijsgegeven.

De lila materie, het lila lichaam, is volledig ontwikkeld met al zijn lila vermogens.


Een lila is een werkstuk gemaakt door de lila.


Het lila is de lichtstof of lichtmaterie waarvan de lila is gemaakt. Het is het allesomvattende vermogen van materieel licht en vuur om alles mee te kunnen creëren, en vooral ook om de materie te transformeren.


Het lila lichaam is van een speciale lila materie gemaakt, een nieuwe materie op aarde. Het is lichtmaterie die alles is wat er maar bestaat. Dit lila wezen is onsterfelijk, eeuwig en oneindig en de liefde en de vreugde. Hij heeft een lichaam dat zo hard is als glazuur, verhard bewustzijn dat heel helder en bestendig is. Glazuur is bestand tegen geweld, weersomstandigheden, tegenstand en zo meer.


De lila is een zon die altijd schijnt, ook al schijnt hij met zwart licht dat niet zichtbaar is voor de mens zoals hij nu is.


Het lila lichaam is open en gesloten tegelijkertijd, het kan inkrimpen en uitdijen al naar gelang nodig. Het kan zich uitspreiden in het gehele universum en dan onzichtbaar zijn voor het menselijke oog, of juist wel zichtbaar zo nodig.


Het kan zich verdichten tot een compacte zon van licht, door alle licht samen te ballen zodat het een zon wordt. Het is een zelfvoorzienend lichaam, dat zichzelf kan onderhouden. Het bezit alle vermogens van de geest, die de materie is. De lila is een vreugdewezen dat ook de waarheid in zich draagt. Hij is alle kennis, hoewel die niet op de voorgrond hoeft te staan, want de vreugde draagt alle kennis in zich. Hij is alle kracht, alle liefde, alle bewustzijn en alle zijn wat er is. Hij is de eenheid op aarde, in zijn verscheidenheid. Hij is licht, vuur, water en zon en hij creëert alles vanuit zichzelf, vanuit zijn eigen lichaam en materie, alleen door het te willen.


En de psyche maakt gebruik van dit voertuig, dat handelt naar zijn wil. De vonk, het zelf, de persoon en alle krachten die erbij horen, werken in op het zelf, de yegue, en de kracht van het lichaam en kunnen dat transformeren naar wat de inwoner wil zijn. Dit is de triomf van de continue transformatie van het lichaam dat tot zijn vervolmaking is gekomen in een evolutie van het licht.


Een lila is estaré, de flamboise en de instase.


Het woord lila is een term die in het Sanskriet ook bestaat. Daar betekent het zo ongeveer: spel, vreugdedans of goddelijk spel.

Vanaf 1988 is dit woord door het lila doorgegeven om dit in de lilaca te gebruiken. Het betekent: materieel lichtwezen op aarde. Maar ook: een werkstuk van een lila. Of de lila lichtenergie.


Zie ook

Estare

Lila en Waarheidswezen

Lila, hoe doet een lila

Lila, kleuren

Lila-illusie, de

Ontwikkeling, lila

Gekte, lila

Materialisme, lila

Yegue, de


Literatuur

Op Weg naar het Lila Tijdperk Auteurs: The Artists Suprolo, Sunya de la Terra en Bernardino de Citta, Stichting Elektoor, 2007


Gouden Visie 8.4 oktober 2015 Het lila licht en zijn mogelijkheden

Gouden Visie 5.4 oktober 2012 Het nieuwe wezen in de evolutie


Delta 1: Ontdekkingen over het lila Auteur: Bernardino de Citta 2e druk, Stichting Elektoor, 2007