Lila-illusie, de

Uit wiki-lilaca
Ga naar: navigatie, zoeken

De Lila-illusie is het superleven dat Boris en Barbara leiden op hun zonne-eiland vol geluk en vrouwen en orgasmen. Het is daar heerlijk, de hele dag is er de tijd voor elkaar. Boris geniet van alle vrouwen op zijn eiland, hij is er heer en meester en bepaalt hoe alles daar moet gaan. Alles is er gedrenkt in rijkdom en vrede, er is nooit ruzie en er wordt veel gesekst, want seks is lila.


Onder dit vernisje van geluk sluimert het vernietigende concentratiekamp, met zijn vreselijke oorlogen en het geweld, de martelingen en de gewelddadigheid. Maar niemand kijkt daar naar om, alles moét hier mooi en prachtig zijn. De vrouwen bedriegen de man, en de man bedriegt zijn vrouwen. Zij zijn allemaal in het wit gekleed om uit te laten komen hoe vredig het hier overal is. Hoe groter het lijden is, hoe groter het seksgenot, want zij zijn allen sadomasochisten.


Schoppenspel.png

Deze Lila-illusie is een totaliteit van

  • de Machtsillusie,
  • de Liefdesillusie,
  • de Bestaansillusie en
    Hartenspel.png
  • de Bewustzijnsillusie.


Klaverspel.png

Het is het hele kaartspel tegelijkertijd,


Boris en Barbara denken dat zij samen de almachtige, liefdevolle, bestaansvolle en genadevolle absolute lila zijn, vol absolute perfectie, waarheid en vreugde.

Het totale kaartspel is het lila Sadomasochistische Vreugdespel.


Vandaar dat ook alle vrouwen uit deze spelen meespelen in dit Sadomasochistische Vreugdespel. In feite zijn zij natuurlijk allemaal dictators, verkrachters, terroristen, en tirannen. Dit alles tezamen maakt hen tot Vernietigers. Zij zijn wrede alleenheersers, lila's, die het lijden verheerlijken. Elkaar laten lijden is genot, dat is het sadomasochisme.


Deze illusie gaat over de gewelddadige Vernietiger die hallucineert dat hij een absolute lila is, een superpenis of een superkutje. Het genot van het lijden is voor hen de allerhoogste vreugde. Dit is allemaal schijn en bedrog, en het devies is dus lila is seks, maar ook lijden is vernietigen is genot.


Een typisch verschijnsel in deze illusie is het feit, dat iedereen constant onder hypnose is van een verdelende vijandige kracht, Condena. Zij is de Moeder van de Vernietiging en zij zorgt dat iedereen graag leeft in haar concentratiekamp, dat iedereen die met haar mee gaat het paradijs op aarde noemt.


Zo houdt iedereen zichzelf voor de gek, maar niemand wil het weten. Alles is één grote hallucinatie, alles is een waanidee. Dit leidt tot epilepsie, een dwang om anderen te laten doen wat je wilt door altijd maar op de grond te vallen.


Ook de Hitlers in de mens worden nogal gestimuleerd door deze wanen. Zij willen de wereld verbeteren en doen allemaal mee aan de idealen van Hitler. Een nieuw ras zal zorgen dat de wereld meer vrede en liefde gaat kennen. Wurgkettingen en wurgsjaals worden vaak gebruikt om te dwingen. Christus hangt nog altijd aan het kruis vanwege het vele lijden. De oorlog wordt graag in stand gehouden en ook de concentratiekampen. Er is toch niemand die er erg in heeft dat hij dat doet. Het gaat hier om een superpenis en een superkutje die bijzonder ingenomen zijn met zichzelf. Het devies is hier: seks is perfectie.


Zie ook

Epileptische aanval

Illusie

Kaartspel, de illusiespelen van het kaartspel

Sadomasochisme

Superparadijs van Condena

Vreugdespel, het sadomasochistisch vreugdespelLiteratuur

Gouden Visie 8.4 oktober 2015 De Lila Illusie - Of de illusie van de perfectie